fredag

Abstinens!


Fick panik när jag rutinmässigt klickade mig fram för att se vilka dagens VM-matcher är bara för att påminnas om att det inte spelas några matcher alls idag! Aaaaaah!

Tur att det finns Hammarby att luta sig mot. 0-4 på bortaplan är störtskönt, även om det är i Superettan mot skräplag så var det pecis vad som behövdes efter debaclet mot Göteborgs Atlet & Idrottssällskap. En ny förlust och domedagsprofeterna hade dansat runt stången igen. Runt stolpen kanske man säger när man pratar fotboll.
Man kan väl säga att Jönköping fick smaka på den taktik som de flesta lag använder mot Bajen. Den här gången var det Hammarby som backade hem och kontrade och med seriens bästa spelare så gick det såklart plättlätt att stänka in mål efter mål. Måhända något att tänka på framöver. Nu kommer det ju en ny match i Växjö på söndag så det är väl bara att fortsätta att förstöra och kontra. 

Vet inte hur jag ska fylla tomrummet som nu har öppnats sig när det inte bjuds VM. Morsan visade mig den här filmen som tydligen far runt på Fejsbok nu, den kan måhända ge några - mindre lyckade - uppslag till tidsfördriv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar