fredag

Hitta på nått vuxet

Alltså, vad är grejen med bangers. Jag kan någonstans fatta att det en gång i tiden kanske kändes lite barnsligt rebelliskt att smälla av en stor jävla kinapuff på eller runt en fotbollsmatch, men kom igen det är överspelat nu, hitta på nått nytt. Att det dessutom är skitfarligt och verkligen kan skada (framför allt hörseln) åskådare som håller på samma lag gör det bara lortigt, larvigt och idiotiskt.



Jag som själv är uppvuxen och uppfostrad på Söderstadion kan verkligen förstå hela prylen med att vissa gäng vill känna sig underground, annorlunda, lite farliga, att dom vill göra uppror mot hela jävla världen och inte göra som etablissemanget säger. Men när man snackar om att hålla på ett lag, om gemenskapen i att hålla på ett lag och samtidigt gör något som 99,99% av övriga medsupportrar tycker är vrålskit, så ska man antingen sluta göra det som alla andra föraktar, eller så ska man sluta kalla sig för supporter.
Supporterskap handlar om att stödja ett lag och att göra det tillsammans med likasinnade och om man då istället förstör för föreningen och inte tycker som övriga så är man uppenbarligen inte lika sinnad och kan dra hela vägen åt helvete och stanna kvar där.

Det är VI som är Hammarby - inte ni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar