tisdag

Nollor

Det spelar ingen roll om jag läser Bajen-forum efter en vinst eller förlust, jag blir alltid lika uppgiven över all dumhet som man hittar där. Att folk gnäller när vi har förlorat kan jag köpa, det behövs väl någon slags ventil där besvikelsen kan pysa ut. Men det klagas nästan ännu mer efter vinster, då alla förståsigpåare verkar känna ett behov av att få visa att just dom kan och vet allt bäst.

5 x 0!


Hammarby har nu - om man räknar bort cupmatchen i Uppsala - hållit nollan i ofattbara fem bortamatcher på raken. Skriver det igen. Hammarby har inte släppt in ett enda mål på fem bortamatcher i sträck.
Det kan aldrig tidigare ha hänt.
För inte allt för länge sen kunde man läsa sig trött på allt snack om att Bajen inte hade vunnit utanför Stockholm på 3000 år, men nu när det har skett något slags försvarsmirakel så flödar ändå missnöjet. Vad kräver djupingarna - att vi ska få bonuspoäng?!

Det tjatas fortfarande om Linderoth  - som inte vann ett skit med en av de bästa och framför allt dyraste trupper Bajen någonsin haft - och man verkar inte fatta att det var lönekostnaderna under hans period som kostade oss fem år i källaren. Vi lider fortfarande av det ekonomiska hål som skapades för tio år sen och även om vi tjänar pengar på det stora intresset som vi har nu så ligger vi fortfarande långt efter landsortsklubbar från Solna och Göteborg som har håvat in Allsvensk kosing år ut och år in.

Vår tid kommer och så länge vi fortsätter att vara ett av Sveriges formstarkaste lag så har i alla fall inte jag något att klaga på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar