tisdag

Vakna - det är nutid!

Ett av mina favoritämnen är - som trogna läsare vet - saker och företeelser som vi pysslar med idag och som vi ser som helt självklara, men som i framtiden totalt kommer att idiotförklaras. Möjliga och faktiskt troliga kandidater är bensindrivna motorer, kärnkraft och lag som spelar hemmamatcher på fel ställe men som inte fattar att dom hör hemma någon annanstans.



Vi kan ju exempelvis inte begripa hur man alldeles nyligen tillät bakåtpassningar till målvakten. Det är förvisso tillåtet fortfarande, men då får inte målisen kladda på bollen med nävarna.
Ett annat exempel som jag brukar dra till med är att man förr i tiden kunde få för sig att ta livet av något fruntimmer bara för att man fick för sig att hon var häxa. Helidiotiskt.
Men så läste jag att Saudiarabien är kvar i förr i tiden. Där halshugger galningarna fortfarande kvinnor som har haft oturen att bli kallad för häxa av nån dum jävla snubbe. Så sent som 2 januari i år högg man huvudet av 47 stackare och det för brott som häxeri och att folk hade knullat utan att vara gifta eller att det råkade vara samma kön på den som man hade nuppat med.

Så om ni vill resa bakåt i tiden så åk då till Saudiarabien. Risken finns dock att ni aldrig kommer tillbaka till nutid. Lesbiska kristna nudisthäxor rekommenderas extra starkt att stanna hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar