tisdag

Inbördes möten nu!

Börjar med att förklara dagens urusla bildmontage. Det är ett försök i att vara lustig och ska föreställa en makrill med ett torskhuvud. (Ja, jag har för mycket fritid.)

Torskrill


I och med att GAIS igår mycket överraskande och imponerande vann bortamatchen mot Elfsborg så är det inte helt otroligt att dom två lagen och Hammarby slutar på 6 poäng. Det räcker med att Bajen vinner mot GAIS och förlorar mot Elfsborg för att det hela sannolikt kommer att avgöras på antalet mål de tre lagen gör mot Vasalund som spelar i fjärdedivisionen. Eftersom Hammarby endast lyckades vinna med två plusmål och att luften antagligen har gått ur Vasalund när GAIS möter dom så känns det kalkat redan nu.
I en såhär kort serie  - och för övrigt alltid - så ska givetvis inbördes möten väga tyngre än antalet mål man lyckas göra mot det sämsta laget i gruppen.

Lider fortfarande när jag tänker på att damlaget åkte ur Allsvenskan 2015 på grund av att Mallbacken hade gjort ett mål mer och klarade sig kvar trots förlust i båda matcherna mot Bajen. Sinnessjukt.

Vakna nu förbundet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar