måndag

Nykter delegat?

Läser att det var en figur med namn Stefan Johansson som var matchdelegat vid Assyriskas fiaskomatch mor storlaget Bunkeflo igår och att det är samma figur som hade den uppgiften när Bajen mötte DIF. Hans uttalanden bekräftar hur omöjligt det är för Hammarby att få en rättvis bedömning.
Sjukhuvudet säger följande när han av någon anledning jämför dom två händelserna.

”Det var ju större dimensioner. Men det påminner lite om varandra. Fast där hände det mer, större saker.”

Snälla Stefan, jag tippar att det kanske var ca 1500 pers på matchen i Södertälje och på Söderstadion var det ungefär 16 000.
I stora drag så var det så att på Söderstadion vinglade en medelålders fylltratt in på planen när han vaknade och upptäckte att det var rabalder, han kom inte från klacksektionen utan satt och sov borta mot Nynäsvägen. Sen kom en lång kepskille in och hoppade lite för att spela apa. Ytterligare 3-4 tog sig 1-2 meter in på planen innan dom tillbakavisades.
I Södertälje sprang en maskerad man i full fart mot domaren för att utan tvivel slå ner honom. Efter det så sprang det tydligen in ett några till puckon med samma eller liknande mål.

Vad Stefan menar med ”större saker” är en gåta, men jag tycker att det borde vara lättare att ha koll på 1500 pers jämfört med 16 000. Detta ursäktar inte det som hände på Söderstadion, jag undrar bara hur pass fulla förbundets delegater är på matcherna?

Letade efter en bild på Bunkeflos lag, men hittade bara den här när jag sökte på Bunkeflo.

1 kommentar:

  1. Det är därför det är så viktigt att jobba in folk från klubben i förbundet. Med Sune på plats riskerar vi inte poängavdrag (vilket är en sinnesjuk regel om nu inte klubben fuskat typ Lex Juventus) men brukar däremot få dryga böter vilket jag tror är för syns skull.

    SvaraRadera