söndag

ComIntealls


Igår skrev jag om Pandas moln-antivirus som bara fungerar om datorn är ansluten till internet och att kontakt med internet faktiskt är en förutsättning för att bli smittad av datavirus.
Köper man som Albin sitt bredband från dåligtskämtfirman ComHem så behöver man inte bekymra sig om varken det ena eller det andra för då ska man vara glad om man får något som kommer susande genom fiberkablarna överhuvudtaget. Hemma hos familjen Selin har det varit bredbandstopp hela helgen fram tills nyligen på söndagens eftermiddag.

ComHems kundtjänst meddelade att dom skulle skicka en lirare till Albins kvarter eftersom tydligen 95% av deras kunder inte hade någon förbindelse med internet när Pia gjorde en felanmälan.
Förihelvete! Begriper dom inte själva att dom ska skicka en tekniker eller nått sånt på stubben om 95% av deras kunder inte får det dom betalar för?! Måste någon ringa och sparka igång pappskallarna först!!!
Hur tänker idioterna.
"Hmm...i Högalid funkar det bara för 5 % av våra kunder - bäst att vänta på att någon ringer och berättar vad jag ska göra."
Herregud...

1 kommentar: