onsdag

Kyliga Albin


Är det inte märkvärdigt hur fort man ändå vänjer sig vid kylan - när Albin knatade till jobbet visade termometern 12 minusgrader och ändå tyckte Selin att det var riktigt behagligt. Sedan efter träningen och ett skönt bastubad (A-laget är i Kungälv så Albin har bastun för sig själv) så ställde han sig med bar överkropp utanför omklädningsrummet och ångade som ett gammalt lok och då var det riktigt behagligt. Testa att ånga som lok - det är najs.

-------

Alltså, vaihelvete! Det är 2010 och fortfarande så håller dom här förbannade datorerna på och tjatar om att dom vill startas om efter vareviga uppdatering. Albin gillar att sitta i lugn och ro med sitt morgonkaffe och blogga lite vilsenhet ur skallen innan han skrider till verket och börjar jobba i en dryg timme innan det börjar ramla in folk på kansliet och det stora kaoset kryper igång.
Men idag har den här datorjäveln velat starta om sig 3! gånger efter olika uppdateringar och det har den fått göra också. Efter varenda omstart så ska det loggas in, synkroniseras, dribblas, blinkas och allt är såååååååååå seeeeeeeeeegt och tar en evighet.
Kom igen datornördar - fixa till det här!!!

-------

Måste stilla mina turkiska nerver med en lugn låt så därför bjuder jag på The Magnetic Fields och låten "Papa Was a Rodeo".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar