måndag

Många fina siffror


Idag blir det bara ett kort litet inlägg eftersom Albin har ägnat dagen åt att skriva ett hav med fakturor och efter det är helt slut. Kvällen ska Selin spendera i soffan framför teven och på tal om teve så kunde den som var uppmärksam igår se Albin knata förbi i bakgrunden när Patrik Nilsson blev intervjuad efter matchen mot Sandviken.

Hammarby har för tillfället ett publiksnitt som ligger över 3000 och det är ofantligt bra för att vara sporten bandy. Dessutom så sågs matchen igår av ungefär 375 000 tevetittare och det är även det ofantligt bra. Hemsidan har femdubblat antalet besökare sedan snidaren Albin utnämndes till redaktör. Klubbens sponsorer kan nöjt slicka sig om munnen för om man stöder Hammarby Bandy så stöder man för tillfället en förening som ligger på fetrulle och vi tänker rulla över varenda jävel.

Nu hägrar soffan - en soffa som Albin givetvis har fått ta över efter sin morsa när hon hade tröttnat på den. Det är ju allmänt känt att det bara är uppkomlingar som köper sina egna möbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar