fredag

Sumo-Albin

Häromdagen fick Albin syn på en lapp i A-lagets omklädningsrum där det var ritat streckgubbar som genomförde olika gymnastiska övningar och inspirerad av den försökte sig Selin på några av konsterna. Bland annat så var det benböj på ett ben med ena fotens vrist på uppe på en balansboll bakom ryggen och knasbollövningen sumomarklyft som helt enkelt är precis som det låter - marklyft i sumobrottarstil. Man placerar fötterna brett, sen fattar man tag i skivstången med smalt grepp och sen lyfter man skiten upprepade gånger.

Passa er för sumomarklyft! Träningsvärkens Moder har tagit ett punggrepp på Albin som får helvetets glödande eld att verka sval och den stackaren släpar sig för tillfället fram med en så skitnödig gångstil att självaste Zeb Macahan skulle ha bett om en autograf.
Sen kan man ju faktiskt undra varför enda in i hela helvete bandyspelare tränar på att kunna lyfta som sumobrottare. Puckat.




Imorgon klockan två kommer Vetlanda hit och ska få på nöten. Kom gärna hit ni med och ta er ett par stänkare i öltältet - det är ju trots allt lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar