tisdag

Tuta och kör

Igår hämtade Albin 500 tutor som Bagdad beställt - tutorna ska tillsammans med en påse godis och lite annat delas ut gratis till barnen när vi möter Katrineholm på Zinken söndagen den 7:e februari. Som grädde på moset så är det dessutom fritt inträde på denna bandyfamiljedag, så du som har barn bör verkligen passa på att boka in denna söndag i almanackan.
Du som inte har barn kan kanske ta och skaffa det, men om du inte hinner med så kort varsel så är du välkommen ändå, det är nämligen så att även fast det inte kostar något att gå in så tjänar Bajen mer stålar ju högre publiksiffra det blir eftersom en stor del av våra sponsorer skänker en slant för varje besökare. Det är alltså en match där alla vinner...utom Katrineholm.

Ett tips kanske kan vara att ta med hörselskydd - dom där tutorna låter som själva Satan himself. Bagdad har senaste veckorna med jämna mellanrum smugit sig in till Albins rum och dragit av en sjuhelvetes fanfar rakt i örat på Selin med en provtuta som vi fått och varenda gång har Albin studsat upp med hjärtat i halsgropen och tänkt "Nu måste jag döda honom på riktigt".
När Hammarby gör mål 7:e februari så kommer det att låta ända hem till Fantomen där han sitter i sin bäbisdräkt och trycker i grottan med Guran och grabbarna.

--------

Dagens favoritnamn - Bruno Phil Ing.

6 kommentarer:

  1. Åh vad jag skulle vilja jobba hos er! Jag skulle använda tutan flitigt! :0)

    SvaraRadera
  2. Den vuxna delen av publiken borde få en tuting för varje mål som Bajen stänker in på Katrineholm.

    SvaraRadera
  3. Läste jag rätt? Tutor till barnen! och provexemplar "som låter så in i helvete"!!! Hörselskadades riksförening, har de hört något om detta? VA?

    SvaraRadera
  4. NR 16: Hör verkligen hörselskadades riksförening något, alls? ;-))

    SvaraRadera
  5. Censur accepteras inte bloggeriare

    SvaraRadera