måndag

Bang On The Ear

Efter en vecka som nästan kom upp i kaosnivå med den förra året innan VM-matchen mot Ryssland så gick Albin sent på söndagskvällen i mål på drygt 60 arbetstimmar. Veckan började på måndagen 04.30 med färd till Uppsala och slutade runt 22.00 söndagen efter en akutinsatts på hemsidan.

Matcharrangemanget mot Katrineholm genomfördes smidigare än väntat och det mycket beroende på att Tånken och Jeppe Eriksson kom in tidigt på förmiddagen och gjorde ett jättejobb med barnens presentpåsar. Men trots den hjälteinsatsen och trots Albins 60 timmar i racertempo så finns det rutor på "To Do-lappen" som inte är ibockade. Det är allt från småsaker som att det saknades mjölk och senap till publikvärdarnas korvar till stora missar som att det inte tydligt nog har framgått att auktionen av de rosa skjortorna kommer att ske på hemsidan och inte live direkt efter matchen i tältet. Vi ber om ursäkt.

När det gäller själva auktionen så är det ett kapitel för sig - det kostar nämligen multum att köpa och lägga in en auktionsmodul på hemsidan - vi kontaktade faktiskt dif-håkky av alla för att fråga hur dom gör. Vi har ingen högavlönad webbmaster som kan snickra ihop en sån där sak lite fort och galant utan måste på vingliga nybörjarben själva försöka hitta en lösning genom fantasi och en liten digitalkamera. Så idag ligger den uppgiften högt upp på "To Do-listan" efter en del viktigare saker som jag inte får skriva om här eftersom jag är hindrad av insiderlagen. Jabadabadoo...


Annars var en av gårdagens höjdpunkter bandyskolans defilering och som vanligt när den går av stapeln så var skötte sig barnen utmärkt alltmedan föräldrarna virrade omkring som yra höns och riskerade liv och lem framför halkande ismaskiner bara för att få så bra bilder och filmer som möjligt.

Något som inte var en höjdpunkt var när Albin som avslutning släppte ner en stor tung jävla reklamskylt på backen som tackade för det genom att katapultslå Selin rakt över örat så att det svartnade för ögat, snurrade i skallen och smakade spya i munnen en liten stund. Men Albin har varit inne på akuten med hjärnskakning drygt 10 gånger i sitt liv så därför gick han hem istället för till Södersjukhuset - Albin har fått nog av väntrum.

The Waterboys - "Bang On The Ear"

1 kommentar: