fredag

Jag vill bli som Nick Carter

Så är det då matchdag igen och den här gången blir det ytterligare 15 minuters övertid eftersom TV4-Sport kommer att sända matchen ikväll och den startar därför 19.15.

--------

Imorgon kommer bandyn att hjälpa handbollen genom att låna ut Z-tältet så att deras haltande ekonomi kan få sig ett par extra kryckor.
Albin hade själv planer på att komma ner till Zinken och hjälpa till men har insett sin begränsning och meddelat att han avstår. Dagen efter matchdag och ett arbetspass i dårfinktempo från 07.00 till i bästa fall 23.00 tömmer helt enkelt ut all kraft ur Selins gubbkropp och han behöver inget annat än ryggläge dagen efter hemmamatch. Dessutom så kollade Albin sin tidrapport och upptäckte att den senaste dagen han var helt och hållet ledig från bandyn var söndagen den 17:e januari och han är därför i skriande behov av batteriladdning. Men Z-tältet har dragit ihop en elitstyrka där bland annat en medlem ur bandyns styrelse ingår så tältet kommer att klara sig utmärkt utan en övertrött Albin Selin.

---------

Rubrik i DN.

Radonhus kan rivas

Är det verkligen en nyhet att det går att riva hus...

----------

Av någon helt obegriplig anledning så har Albin senaste tiden nynnat på följande sång hela dagarna.

Nick Carter tar kål på dom röda
Nick Carter han skjuter för att döda
Jag vill bli som Nick Carter
Lika tuff
Lika ball
Lika häääääääftig
Och ka-a-all!!!


Snyggaste håckyskjortan någonsin

Nu är det ju så att Selin aldrig någonsin har och aldrig någonsin kommer att spela hocki - men om han hade gjort det så skulle han givetvis burit en teka med nummer 7. Den gudomlige spelaren bär alltid nummer 7.

2 kommentarer: