söndag

Öppna grindar på Zinken


Om ni känner att ni till skillnad mot stadens politiker vill stödja bandyn i Stockholm så behöver ni bara ta er ner till Zinken och promenera in en stund och titta lite på matchen som startar 14.00 idag . Ja, ni behöver faktiskt inte ens titta på matchen, det räcker att ni knallar in en liten stund utan att betala en spänn för att på så sätt skänka Hammarby Bandy ungefär lika mycket som ni hade gjort om ni löst inträde. Idag betalar nämligen många av våra sponsorer en slant för varje person som passerar vändkorsen vilket betyder som jag tidigare skrivit att idag vinner alla utom Katrineholm.

Hammarby ska dessutom spela i rosa skjortor som vi sedan ska auktionera ut på hemsidan och vinsten på den försäljningen går till Hoppets Stjärna och deras hjälpinsatts på Haiti.
Från början var det meningen att stålarna skulle gå till Rosa Bandet - därav rosa tekor - men den insamlingen är ett halvår bort och så känns situationen på Haiti på något vis lite mer akut i nuläget. Huvudsaken är att pengarna går till en god sak.

Sen är det ju som sagt innan den här matchen som vi ska dela ut 500 presentpåsar till barnen som förutom uppblåsbara trummor även ska innehålla dom där tutorna som ligger staplade på Albins kanslirum. Så nu ska det bara ses till att presenterna hamnar inuti påsarna och det ska bli intressant att se hur många Mr Hammarby det dyker upp för att hjälpa till med den affären.
Säljer man parkettgolv så räcker det inte med att man sitter och skrävlar om det i telefon för att sedan peka på en skogsdunge när köparna kommer för att hämta trägolven - ibland måste man spotta i nävarna också och inte bara glassa.

Nu kör vi!!!

2 kommentarer: