onsdag

Tjacka en skjorta

Igår fick Albin till slut igång auktionen på hemsidan av de chockrosa tekorna som Bajen lirade i mot Katrineholm. Klicka här och se hur mycket buden är uppe i på tröjorna och lägg sen gärna ett bud själv genom att mejla in en siffra till info@hammarbybandy.se .

Först tänkte vi ha auktionen på Tradera och länka dit från hemsidan, men sen så fick vi för oss att det är enklare om vi kör manuellt via mejl och självuppdatering allteftersom. Jag kan säga så här - vi har fått en del mejl...en hel del mejl.
Givetvis är det Albins uppgift att läsa och svara på alla mejl samt uppdatera listan på hemsidan och det är fanimej det enda Selin gör för tillfället. Igår när han kom hem så hade han känningar av mjölksyra i underarmarna efter alla tryck på tangentbordet. Men det är kul som fan.

Om ni tycker att Albins ansikte ser en smula suddigt ut så beror det dels på att bilden är tagen av nr 43 i Hammarby och som alla vet så är inte målvakter riktigt riktiga och dels på att bilden togs i måndags och en måndag är alltid en måndag.

----------

Häromdagen läste Albin att en öl motsvarar 11,6 sockerbitar - men eftersom Selin inte kan begripa vad det är för tjusning med att dra i sig 11,6 bitar socker så kommer han även fortsättningsvis att hålla sig till öl.

3 kommentarer:

  1. Det där fotot borde ju innebära att värdet på X:ets tröja just dubblerades...

    SvaraRadera
  2. Med tanke på att det är 2 Mr X som har haft den på så...

    SvaraRadera
  3. Men du är snygg i rosa!

    SvaraRadera