lördag

Tvåochenhalvmil

Jag trodde faktiskt att en bandyspelare åkte längre än 2,5 mil eftersom en fotbollspelare kubbar runt sisådär en mil på 90 minuter och en bandylirare glider ju runt i fantastiskt mycket högre hastighet.
Det mest intressanta tycker jag är att Olle kom på tredje plats efter avverkade 2,1 mil - då ska man tänka på att Herr Englund åker baklänges säkert halva matcherna och dessutom så åker han baklänges fortare än dom flesta i Elitserien - och för den delen världen - åker framlänges. Än mer imponerande blir det när man tänker på att hans baklängesåkning inte är ren och skär naturbegåvning utan istället frukten av extra envis träning och timmar i ensamhet på en mörk bandybana mitt i natten fram och tillbaka med ryggen i färdriktningen.

Albin frågade grabbarna på Tracabs om dom med sina 16 kameror på Zinken inte kunde mäta hur lång sträcka Albin lägger bakom sig under en matchdag - dom svarade att deras utrustning inte klarade av så stora mätningar.

-------

Idag hade Albin planerat att åka iväg till en grannkommun (Stockholm anser sig inte ha råd med en enda uppvärmd plastgräsplan) för att se Hammarby spela mot Degerfors, men efter gårdagens match och inför morgondagens match på Zinken så väljer han idag istället soffan och derbyt Liverpool - Everton.

-------

Det firar vi med den här godingen.

Beats International "Be Good To Me"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar