torsdag

Artificiella verklighetens hämnd


I dagens informationssamhälle där datorer står och plippar, teveapparater sjunger och dansar, radion skvalar och mobiler som gör lite allt möjligt så händer det ibland att ord eller bilder liksom krockar. Ni vet, man pratar till exempel med någon i telefon som säger "väderkvarn" och precis då dyker det upp en väderkvarn på teven, eller när man lyssnar på musik och läser blaskan samtidigt och på en gång både hör och läser nått ord som exempelvis "barnmorska", "Philippa" eller varför inte "nipples".

Igår upplevde Albin en av dessa krockar i dess fulländade form - han öppnade ett sms i mobilen som meddelade att DHL lämnat ett paket på ICA och Selin hade verkligen inte en susning om vad det paketet skulle kunna innehålla, samtidigt klonkar det till i mejlprogrammets inlåda och det dimper in ett mejl från Tony som innehåller bilden ni kan se här ovanför (klicka upp den om det är svårt att se texten).
Kusligt konstigt sammanträffande.

~~~~~~

Glöm inte bort julens stora begivenhet som givetvis är juldagens traditionsenliga firande (numera på Restaurang Krukan) med BK Borsten och FC Krukan. 35 kr ölen och 50 kr groggen hela kvällen och i år utlovas det en del överraskningar i form av digital musik påsatt av Honky, eller "Den Långa Jävla Apan" som vi barndomskamrater kallar honom. Det viskas till och med om en frågesport med flytande priser.
Alla är välkomna - alltså även ni som aldrig har dragit på er någon av ovan nämnda lags skjortor, så häll något varmt innanför västen och rätta till tomteskägget så ses vi på juldagen. Är du dessutom singeltjej så har du ett smörgåsbord med både före detta och numera aktiva bollspelare uppdukat - rena rama rumphimlen.
Julen är rund som en pannkaka, fidelidodelidej...

1 kommentar:

  1. Det låter underbart med detta stjärtarnas smörgåsbord.
    Jag kommer

    SvaraRadera