tisdag

Tillbäcks!


Efter hela tre lediga dagar (förutom några inlagda artiklar på hemsidan) så är Albin tillbaka på kansliet och de där dagarna känns som en evighet. Trogna läsare vet hur mycket Selin gillar sina tidiga morgnar på kontoret då han får tid att tänka och fibbla lite för sig själv och framför allt älskar han att efter morgonkaffet och bloggeriet gå ner till omklädningsrummet och träna.

Titta på bilden - många tror att man vinner SM-guld framför publiken och tevekamerorna, det är fel, då skördar man bara. SM-guld vinner man där på bilden halv sju på morgonen i maj med en skivstång på nacken när ingen annan ser på.
Det är inte största talangen som vinner - det gör den som har mest disciplin och högst smärttröskel. Det är skitigt och det gör ont att bli en vinnare.

~~~~~~

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd tycker inte att det behövs en lag som säger att tung trafik måste ha dubbade däck och hennes förvirrade motivering lyder "Det är ingen idé, folk bryr sig ju inte om de regler som redan finns".
Okej, varför ha några lagar och regler alls när det är lättare att bara ge upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar