söndag

Män - Pojkar 4-0

Köpenhamn – Hammarby visade i första halvlek upp ett och annat av intresse för Albin. Som t ex ett Hammarby som uppträdde i ett ställ som Nike tagit fram i alla hast och som såg ut som pyjamasskjortor för målvakter. Ett plus dock för namnen på ryggarna.
Hammarby började trevande och det verkade som alla dom berömda namnen i Köpenhamns lag imponerade, men efter ett tag så släppte den överdrivna respekten och Bajen snitsade till några galanta kombinationer. Minut 27 var rent strålande och borde ha bjussat på ett mål.
Halvlekens höjdpunkt var Allbäcks mål i minut 10, maken till mål har ögat sällan sett. Människan tar ner ett inlägg på bröstet 15,5 meter från målet och cykelsparkar in bollen i krysset! Om Bajen enbart släppte in mål av den kalibern så kan man inte klaga. Man måste kunna hylla det som hyllas bör och ett sådant mål bugar jag för. Så länge det inte är AIK som gör dom så är det okej.
Det tråkigaste var att den urusla planen som var halare än såpa gjorde att Allbäck gled in i Sulan och skadade sig så pass illa att han blev utburen på bår.

Andra halvlek börjar med att inbytte Berglund gör 2-0 och 3-0 i rask följd, nattkorv.
Matchen slutar 4-0 och Royal League är slut för den här gången och jag hoppas verkligen att jag får se Hammarby i den turneringen fler gånger. Till skillnad mot många förståsigpåaere så är jag en stor beundrare av RL och tror att tävlingen kan bli någonting att räkna med i framtiden. Tänk på att dumhuvudena i England inte ville vara med i VM från början för dom tyckte att dom var för bra för en sån skräpturnering och att många var tveksamma till Europacupen i starten. Så vänta ni bara.

Som sammanfattning kan man skriva att det var som att se vikingar mot valpar och att Bajen måste köpa en duglig mittback ögonaböj.
Plus att resultatet gör att Köpenhamn går vidare istället för AIK, alltid något.