tisdag

San Siro


Under VM –90 så valde Albin att stanna i Genua med Herr L för att ägna dagen åt att dricka Bloody Mary och käka oliver när resten av sällskapet styrde kosan till Milano för att se matchen Västtyskland – Colombia. Matchen där Valderrama visade upp historiens värdelösaste skadefejk och buades ut så det hördes ända till Kiruna när han mirakulöst plötsligt var frisk och pigg som alla lärkor i småland.

Albin ville inte riktigt erkänna det då, men sanningen är att han sedan den dagen har ångrat att han inte passade på att besöka San Siro.
Men nu ska det rådas bot på det för Albins gamle kamrat ”10” har agerat reseledare i stor stil och fixat fram biljetter till Milan – Celtic som går av stapeln nästa onsdag, plus hotell, flygtransport och hela rasket. Så nästan 17 år efter dagen med tomatjuice och oliver ska Albin äntligen få stövla in på Giuseppe Meazza.

Fast dom säljer väl både oliver och Bloody Mary i Milano med så Albin kan säkert lyckas missa matchen. Hammarby fyller nämligen 110 år just på onsdag och det måste självklart firas i stor stil och risken för förvirring är oroväckande stor.
Framtiden blir vår utvisare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar