söndag

Huvudlöst

Inte helt oväntat läser jag i DN att det var stökigt efter matchen igår mellan blåränderna och dom andra blåränderna där alla heter KIA. Antagligen lika stökigt som det är vid Stureplan varenda natt och då är det dom förbannade krögarnas fel och absolut inte samhällets. På samma sätt som det är bollklubbarnas fel att feta lata föräldrar inte orkar uppfostra sina barn ordentligt så att snorvalparna sätter på sig rutiga kepsar och slåss när 22 personer i löjliga kläder ska sparka på en boll. För man ska väl inte ta sitt eget ansvar - det måste alltid vara någon annas fel. "Va, bär min son kniv, rutig keps, knarkar och slåss?! Jävla Hammarby! Varför gör dom inget?!"

På samma sätt som det är idrottens fel att folk och fä har det taskigt i Kina och därför ropar alla soffpotatisar på OS-bojkott istället för att tänka ut vad dom själva kan göra för människor som har det svårt. Varför ska man skänka 200 kr i månaden till SOS Barnbyar när man istället kan lägga kosingen på en avbetalning på en TV. En TV som antagligen är tillverkad av barnarbetare - men vad gör väl det så länge man kan se på OS på en stor skärm.


Till sist så undrar jag om polisen har full koll på vad som sker. I DN står det "Och supportrar står och slår sina huvuden i staketet".
Eeeh...skulle nog tro att dom skakade staketen och om dom idioterna nu slog sina huvuden mot stålet så kan väl det inte i sig vara ett lagbrott och problem utan bara helt och hållet korkat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar