lördag

Tack Paulinho


Efter att ha tillbringat några timmar i solen på Långholmen så kommer jag hem och upptäcker att Paulinho hyrs ut till Busan I’Park i Sydkorea. Det är bara att tacka för dom här tre åren, för jag tar för givet att koreanerna efter första året köper loss brassen och behåller honom.
Paulinho har i Hammarby gjort ett gediget jobb - ingen braksuccé som man hade hoppats på, men absolut det man kan kräva. Han har tofflat in sina bollar i en jämn och fin takt.

Det är lite kul att se att Lasse E säger att Hammarby har känt till Paulinhos önskemål om att spela i ett annat land. Annat land än Sverige bör han mena då eftersom Paulinho är från Brasilien och därför redan befinner sig i ett "annat land".

Till sist är det på sin plats att ge en eloge till dom hala koreanerna - det är rätt strongt att snoka rätt på en ganska så okänd brasse som spelar i den totalt okända Allsvenskan i ganska svårt okända Sverige. För även om många här tror att Sverige är världens medelpunkt så är i själva verket Sverige ett litet skitland med stor yta långt upp i pereferin av Europa som dom flesta i övriga världen ger fullständigt fan i.

Lycka till hos hundätarna Paulinho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar