fredag

Semester!


Imorgon börjar Albins semester - den första betalda semestern för Albin på över fem år. Här på bloggen kommer det att märkas genom att förvirringen kommer att om möjligt bli ännu större, på tisdag förvandlas hela klabbet till en reseblogg igen och att det blir glesare mellan inläggen. Albin kommer att skriva när han väl får tag på en datamaskin.

Albin behöver verkligen vila upp sig - inatt hade hans grannar fest till fyra-fem på morgonen så stackars Albin har fått lyssna på dängor som "VILL KÄNNA DIN KROPP EMOT MIN, KÄNNA PULSEN SLÅ!" hela förbannade natten. Albin var ej pigg när klockradion skramlade igång vid 06:00.

Själva ledighetsperioden startar ikväll med Hammarby - GA&IS på Söderstadion och en bättre start på semestern är svår att fantisera ihop. Det är första gången som Albin får se Bajen spela fotboll på en fredag. Först ville tydligen polisen flytta matchen en dag på grund av risken för berusad publik, men sen kom väl något ljushuvud på att det inte är helt sällsynt att folk tar sig en och annan stänkare även på lördagar. Dessutom är det midnattsloppet imorgon så medborgarna på Södermalm har ändå en vettig anledning till att dynga till.

2 kommentarer:

  1. Men gubben. Vad hade du gjort i pannan på matchen?

    SvaraRadera
  2. Pannan? Jag skrapade näsan mot en vajer på jobbet, men pannan är väl rätt okej...tror jag, måste kolla.

    SvaraRadera