tisdag

Fru Gårman


Vägverket funderar på att i jämställdhetens tecken införa skyltar vid övergångsställen med en bild på en kvinna som knatar över gatan och blanda upp skyltarna lite så det finns både Herr och Fru Gårman. DN har idag en omröstning på nätet där man får säga vad man tycker om detta - just nu leder alternativet som säger att det hela är en vissen idé.
Men vafan -hur orkar någon bry sig om det! Det spelar väl förihelvete ingen roll vilket kön det är på figuren på skyltarna! Huvudsaken att man begriper vad dom betyder. Mitt förslag är att man kladdar dit en stor fet transvestit - då borde väl alla bli nöjda. Eller Jonas Gardell - könlös som få.

Annars var det extra kul i söndags när Peppe Eng på TV4-sporten kläckte ur sig att det tändes bengaliska älgar på läktaren.
Tänk er, inte nog med att några filurer lyckades hitta älgar från Bangladesch och sedan på något märkvärdigt vis klarar av manövern att smuggla in skogens konungar på läktaren - när dom väl hade fått in älgjävlarna på arenan så tände dom dessutom eld på dom stackars hornbeklädda bjässarna.
Jag som alltid har undrat varför den bengaliska älgen är så sällsynt - inte så konstigt när dom stackarna blir uppeldade av kepsfolket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar