lördag

Tvärtom-Albin


Eftersom Albin har varit i "Tvärtomlandet" så har han nu blivit risig i kistan. Det normala är ju att man får rallymage när man kommer till ett land med annan bakterieflora - men inte Albin inte - han åker på det hemma i Sverige igen. Ungefär som att han har varit så många gånger i "Tvärtomlandet" att magen känner sig mer hemma där än här.

Här nedanför i ett tidigare bildinlägg kan ni se hyddan som Albin bodde i på Thongan och den var/är som ni ser inte värst flådig. När Albin sedan kom tillbaka upp till Bangkok så tänkte han kompensera alla svettiga dagar och nätter under den värdelösa fläkten som inte ens orkade blåsa undan en mygga med att lyxa till det lite med ett aningen dyrare hotel med fet AC. Så Albin släpade med sig sin löjligt stora ryggsäck till ett hotell som såg najs ut och checkade in. AC-apparaten i rummet var så krallig att den skulle ha kunnat skapat snöstorm i Nigeria och Albin var helnöjd.
Albin är inte längre helnöjd - det visade sig att det lite lyxigare hotellet tvärtom mot vad man skulle kunna tro inte alls var så välskött utan hade vägglöss. Därför sitter nu Albin här med små jävla röda prickar över halva kroppen efter loppbett.
Det normala när man kommer hem från Thailand borde vara att man är brun och ser frisk ut - inte Albin inte - han är tvärtom grå med små loppbett på ryggen och röven. Allt är som vanligt med andra ord...tvärtom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar