tisdag

Knottvikt

När Albin borstade tänderna igårkväll så gjorde han misstaget att rikta ögat mot teven som då visade det helt igenom värdelösa programmet Boston Tea Party med den till synes vettige Fredrik och den helt igenom vidrige skvallerbyttan Filip.
Just då visade dom när programledarnas farsor skulle thaiboxas och Albin ville bara spy. Att alla människor inte tränar och rör på sig begriper Albin, men att någon kan vara så inihelvetes klen som den där Filips stabbe är något som är helt overkligt. Gubben värmde upp genom att slå på en säck - säcken vann.

När tibbarna till slut tog sig in i ringen så petade Fredriks farsa lite lätt med superlösa knottjabbar i ren barmhärtighet och när han till slut hetsades av sin son att veva till lite hårdare med en en rak vänster (veva rakt?) så sprack ögonbrynet och blodet rann över plytet på franskläraren och "matchen" var över. Fredrik var klart nöjd, Filip personifierade en dålig förlorare och kallade Fredrik för "fitta".

Albin har alltid äcklats av äcklet Filip och undrat över hur någon så värdelös smilfink kan finnas - nu har Albin sett vems avkomma han är och nu förstår Albin. Albin förstår även att alla inte är vältränade muskelberg, men det kom som en nyhet för Albin att det finns människor helt utan muskler och kondition. Bara av att gå och handla en liter groggvirke så rör man ju på kroppen och borde åtminstone bli stark nog att orka lyfta på armarna.

Bilden föreställer det egentliga Boston Tea Party.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar