fredag

Bandypremiär


Albin läser just nu en bok om näringslära och Albin känner sig bara sjukare och sjukare ju mer han läser. Om det inte är brist få någon finurlig fettsort som är livsviktig så är det för mycket av någon fettbildande B-vitamin i Albins gubbkropp eller för mycket eller för lite av allt möjligt. Då ska ni veta att Albin ändå är hyfsat noga med kosten och sällan käkar halvfabrikat och annan skit som är helt meningslös som föda.

Nästa bok Albin läser ska handla om hur kul och nyttigt det är att kröka så Albin känner sig frisk igen.
För övrigt så är Albin inne på sin åttonde vita vecka nu och han känner sig inte det minsta bättre för den sakens skull. Vita veckor är klart överskattat - förutom ur en rent ekonomisk synvinkel.

Idag är det äntligen dags för bandypremiär och Albin har så mycket att göra på jobbet så att han bara skakar på huvudet, skrattar, kliver rakt in i skiten och kör. Det är många som smyger runt och tycker att dom är Mrs eller Mr Hammarby ända tills det är dags att omsätta ord till handling och spotta i nävarna - då är dom puts väck. Det är Albin som är Hammarby - och Bagdad såklart...även fast det tar emot att erkänna så att han hör/läser...

Albin har nåtts av ryktet om en knätatuering i Norrköping - vrickat och vettigt. Nu är det tre som har broderat knäna på det viset...än så länge. Det är kanske på väg att bli modernt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar