onsdag

Plan B


Albins vita månad är nu inne på vecka elva och igår när Albin låg i sin plastkoja och spanade på teve så funderade han lite på hur han ska få stopp det hela. Efter lite klurande kom Albin fram till några olika alternativ.

Till exempel ta några dagars kompledigt, köpa 8-9 helrör Explorer, en påse limefrukt och en DVD med alla avsnitt av Trafikmagasinet.
Eller några blandkassar med Vino Blanco och Liebfraumilch och sen trycka på stoppknappen i hissen och vägra åka vidare förrän varenda droppe är slut.
Varför inte slå till med en låda Rosita, sätta sig på tunnelbanan och åka runt planlöst och se vad som händer.
En variant är att fylla en hink med Solbacka Dessert och sen leta upp ett extra fett sugrör och suga i sig tills man blir som störd i utvecklingen.

Det här blir nog finemang - Albin ska fundera vidare.

7 kommentarer:

  1. Äh det där är väl normalt, du ska få några riktigt sjuka förslag.

    Dela en flaska vin med Anna till middagen.

    Ta några öl på kvarterspuben med polarna

    SvaraRadera
  2. Vafan, jag försökte vara lite fessli. Det där är ju bara helt och hållet sjukt.

    SvaraRadera
  3. som någon skrek till en nykter Lundell, - "börja supa Uffe!"

    SvaraRadera
  4. Ja, vad säger man. Jag blev skitsugen på varje litet förslag. Vilken dag kör vi? En skön kombo av allt är ju att ta med sig en bärbar dvd-spelare, stoppa hissen i T-banan, kolla Trafikmagasinet och dricka ALLT som föreslogs.

    SvaraRadera
  5. Roisin Dubh DU ÄR UNDERBAR!!!
    pok
    Anna

    SvaraRadera
  6. Börja sup Albin!!
    Säg till när du börjar,jag är med på alla varianter.Dessertvin lät intressant,tror aldrig jag har provat det,men va fan som portvinsalkis går nog det ner åxå.

    SvaraRadera
  7. att dricka sliskigt vin och sätta sig på tunnelbanan och se vad som händer - det var ju vad jag och herr gutta och grahn gjorde som 17-åringar:)brukade hamna i Kungsan som slutstation...TL

    SvaraRadera