tisdag

Svammel

Läser med njutning om rabaldret i Solna AIK - blir inte den klubben mer och mer lik "gamla" Hammarby. Sån där cirkus känns lite Bajen, Kanalplan och 70-tal. Om man tar bort stormningen av förvirrade unga män i svarta huvor som har arga åsikter, men som inte vågar visa ansiktena.

På Fotbollskanalen kan man läsa vad deras ordförande Per Bystedt säger om det hela och jag fattar liksom inte. Så här står det om supporter kritiken (med särskrivning).
- Vi har fått hundratals mejl om dagen nästan.

Hundratals - nästan? Där verkar det snurra rejält.


Sökte bild och skrev Per Bystedt och upp dök den här. Förvisso bor ju Solna AIK och förbundet i samma lokaler, men ändå...

3 kommentarer:

  1. per bystedt e en efterbliven lögnare.
    "-vi ska alla sätta oss ner å utvärdera i lugn och ro när säsongen är slut". jo, man tackar. ett halvt dygn efter sista matchen har norling fått kicken. vilken utvärdering. spelarna fick veta det genom pressen. pinsamt.

    apropå den "våldsamma stormningen" så kan jag ju tipsa om det lilla filmklippet på svenskafans där det visas hur de kom in. ingen slet i nån dörr eller var värst farlig av sig utan en kille kom inifrån å helt sonika öppnade skiten å släppte in dom.

    undrar vem det var? knappast någon som gillar bystedt uppenbarligen...

    nästa år vinner vi champions league. mark my words brother.

    SvaraRadera
  2. Okej, men först måste ni väl vinna Allsvenskan nästa år för att få spela Champions League nästnästa år och vinna finalen 2011 i så fall. Det funkar nog... :)

    SvaraRadera
  3. nä, vi tar det direkt istället. tar sån jävla tid annars.

    SvaraRadera