torsdag

Vite Albin


Nu har Albin varit vit som en lyktstolpe i nästan nio veckor - Albin har inte mått sämre i hela sitt liv. Han har i alla år trott att hans krämpor och sjukerier har varit alkoholrelaterade, men han hade fel - alkoholen har tydligen bara dämpat symptomen.
Som tur är så är Albin van vid att må som en krockad apa, så det är bara att köra på. Kör bara kör...

5 kommentarer:

  1. När ska Finlux tvinga er att spela sjubackslinje? Dek kan ju behövas.

    Skrattretande när Bajen inte fick in en tröjsponsor utan sa att vi gör som Barcelona och sätter UNICEF på bröstet eftersom vi är en sådan sköööööööööön klubb. Pengar är ju inte allt för vi är ju skööööna Bajen. Sen när Finlux kom och la upp lite slantar då var det ett annat ljud i skällan och då åkte UNICEF-loggan all världens väg. Jävla hycklare!!!

    SvaraRadera
  2. Avtalet med UNICEF gällde endast en säsong. Hammarby har hjälp UNICEF att samla in flera miljoner - kalla det hyckleri om du vill.

    Det är skönt att märka hur frustrerad du är nu när luftslottet i Solna rasar bit för bit - du vet snart inte vart du ska sparka. Men att sparka på att man skänker pengar till UNICEF är väl lite väl lågt även för en man som ser sin falska dröm rasa ihop.

    Det stämmer att Hammarby inte hittade någon tröjsponsor och istället valde att hjälpa ett gott syfte. Det är ju förfärligt - ingen kommer att hata oss!

    SvaraRadera
  3. Rätt patetiskt att läsa om Real Solna men när Örni börjar ifrågasätta det behjärtansvärda med att stödja en välgörenhetsorganisation är nog botten nådd. Hellre sköööna Bajen än en hååårt gäng som drivs av halvpsykopater.

    SvaraRadera
  4. Om Bajen hade hittat en sponsor så hade ju det aldrig blivit tal om ha UNICEF på tröjan. Eller hur? Det stora hade ju förstås varit om ni hade haft en sponsor men tackat nej till den för att istället har UNICEF. Men så gick det ju inte till.
    Förresten var det cirka 200 pers som skänkte pengar. Knappast att de samlade ihop flera miljoner.

    SvaraRadera
  5. Titta högst upp till höger på Hammarby Fotbolls hemsida - vi samlar in pengar varje dag till UNICEF.

    SvaraRadera