lördag

Simkortslutning

För att få stil så sin nya lilla bögiga mobajltelefon så besökte Albin idag butiken igen och när han kom ut så råkade han ha en språjtans ny telefon med sig. Han kände sig helnöjd eftersom den lille löjlige butikschefen först ville skicka Albins krånglande mobil på service och låta Albin vänta på att den lagades men då förklarade Albin att han gav fullständigt fan i vad dom gjorde med den lilla fjantiga luren för att Albin skulle ändå ha en ny och så fick det bli.

Förnöjelsen grusades genast när Albin kom hem bara för att upptäcka att den nya mobajlen inte heller kunde skicka sms när väl batteriet var laddat och klart. Så efter en ny marathontelefonkö fick Albin äntligen tala med en på Telenor så sällsynt person som en som faktiskt visste vad han svamlade om. Det visade sig att Albin har varit kund så förbannat länge att hans mossiga gamla Vodafone-simkort inte funkar i nya små bögiga viktelefoner så nu ska Albin få ett nytt simkort av brevbäraren.

1 kommentar:

  1. Haha... vilken storslagen ilska denna regniga lördag! Jag hade velat se dej göra skridskohoppet förvisso men man kan väl inte få allt.. :0)

    SvaraRadera