söndag

Lapp på luckan

Fullsatt
Det gick ju vägen det där. Bra resultat, riktigt bra publiksiffra (6128) och framför allt så funkade allt runt om klockrent. Publikvärdarna gjorde ett kanonjobb och den allmänna fyllan låg på en hyfsat lagom skön nivå. Nu ser vi fram mot mycket åskådare även nästa lördag då Villa kommer till Zinken.

Inte riktigt allt flöt utan problem. Reklambelysningen på ena kortsidan envisades med att om och om igen slockna när säkringarna slog ifrån. Då fick jag ett tips av hjälten Lennart som är en elektriker som brukar hjälpa mig, han sa åt mig att testa att vända på kontakten ett halvt varv när jag stoppade i den. Det funkade - helt rubbat.

~~~~~~

Läste en insändare i Södermalmsnytt där en snubbe ville att staden ska bygga vägar för rullskidor. Jaha, är det därför man aldrig ser en jävel på rullskidor innan förtullarna.

På tal om saker som stockholmarna inte behöver så har man nu beslutat att det inte blir en bandyhall, man ska istället bygga en velodromcykelbana. Stockholm är Sveriges största bandydistrikt, hur många känner ni till som ägnar sig åt cykel i velodrom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar