måndag

Dam- och herrförlust

Imponerande uppslutning i Spanien

Att se Hammarby - Östersunds (enligt tevegrafiken ska det vara ett "s" på slutet) var som att se Hammarby mot Bajen. Östersunds spelade - i alla fall första 25  - som ett Bajen i röda skjortor. Fiffigt, snabbt, tekniskt och underhållande. Det grönvita Hammarby tog sig i kragen och snyggade till spelet lite, men det resulterade märkligt nog i två märkvärdigt lättinsläppta baklängesmål. Men spelmässigt såg det lite bättre ut än inledningsvis, då det var som att se ett gäng tjackpundare spela mot elva haschtomtar - Östersunds var överallt och det riktiga Hammarby stod och sov.


En bortförklaring till förlusten kan ni se på bilden ovanför. Hammarby hade igår tre spelare som spelade landskamp mot USA. Tre spelare som lirar i ett landslag som ska spela EM i sommar. Nyp mig.
Det riktiga Hammarby skulle dessutom ha fått en solklar straff i första halvlek och Kennedy missade öppet mål. så den där förlusten kommer inte hålla mig vaken om nätterna.

I lördags spelade damerna sin första träningsmatch och föll med flaggan i topp borta mot Allsvenska Örebro med 0-1, efter att ha släppt in ett skitmål i slutminuten.
Klicka här om ni vill se ett lite skevt filmat sammandrag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar