söndag

Rrrrolig (förklaring nedan)

På kvällen igår nåddes vi av nyheten att den gamle mumriken Ian Wachtmeister har knallat vidare. Inget att säga om det, 84 år får väl ändå ses som hyfsat normalt. Ska inte heller gå in på hans tvivelaktiga syn på att det gäller att roffa åt sig så mycket som möjligt så fort som möjligt och dela med sig så lite som möjligt och helst inte alls. Istället så ska jag berätta något som är totalt betydelselöst, men som jag upplevde som lite lustigt en dag när jag sotade på Östermalm.



När jag skulle börja högst upp i fastigheten så åkte jag hiss så högt som den tog mig och sen travade jag trapporna upp den till den översta våningen. Där utanför Ians dörr stod det en stor jävla riddarutrustning och vaktade.
Varför berättar jag då detta. Ja inte vet jag, kanske kan man hitta nått mellan radera som säger att man kan ha totalt olika åsikter om politik, men ändå kunna garva åt samma saker.

Tack för skratten den dagen Ian och hoppas att du blir insläppt dit du nu är på väg. Man vet ju aldrig, någon kanske har fått för sig att stänga gränserna.

På knoparmoj betyder rolig med långt "rrrr" ungefär "lite dum i huvudet". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar