onsdag

Agera nu!

I programmet Granqvist Backe Lundh så menar de tre farbröderna med alla rätt som finns att det är jävligt konstigt att domaren bara lyckades hitta ett rött kort (Malmös tränare) och ett gult (Larsson gult + gult = rött) i den kalabalik som uppstod efter Sebastians vidriga uppträdande efter det fina frisparksmålet som möjliggjordes av att domaren placerade muren 20% för långt från bollen. Minst 5-6 spelare och lika många ledare borde ha fått lämna arenan. GBL menar vidare att disciplinnämnden måste agera resolut genom att fort dela ut avstängningar och böter.


Egentligen är jag inte mycket för straff i efterhand, men om man beter sig som apan Larsson gjorde så räcker det inte med ett andra gult kort. Jag har upplevt en hel del både på sidan om och på olika fotbollsplaner, men att någon gör mål och sen springer till motståndarnas bänk och vrålar "HORUNGAR" hände inte ens på Fittja Bollplan på 80-talet.
Det är bara för nämnden att titta på situationen som filmades i alla vinklar som tänkas kan och sen stänga av varenda en som misskötte sig resten av säsongen. Och nämnden måste för en gångs skull skynda sig, för efter matcherna ikväll och imorgon så återstår det bara två omgångar och att dela ut straff nästa säsong blir bara larvigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar