måndag

Framtiden är grönvit

Eftersom jag inte bryr mig nämnvärt om att Solna vann Allsvenskan för sjätte gången och blev mästare för femte sedan seriens start så väljer jag att strunta i det som händer i Uppland och ska istället kort sammanfatta min första helvita säsong sedan 1982. För även om man såklart är besviken över att ha knuffats ner till en fjärdeplats på grund av sämre målskillnad än Malmö - trots att vi i de båda mötena gjorde fyra mål mot deras tre - så var det faktisk en helt otroligt bra säsong.


Vi tog fler poäng än någonsin, vi fick högre poängsnitt än någonsin, vi vann fler matcher än någonsin, vi slog publikrekord, vi tog flera SM-guld med våra U-lag, vi har god ekonomi och en plan för framtiden. Vi kan dessutom fortfarande nå spel i Europa om något av lag 1-4 vinner cupen i vår, så när röken väl har lagt sig så kommer förnuftet att inse att det trots de värdelösa resultaten igår var en makalöst bra säsong. 

Om matchen igår kan man väl säga att det är helt sjukt att inte vinna efter att ha dominerat så stort. Otroligt bra att spela ut det där jävla fusklaget utan Allsvenskan bästa målvakt och två av seriens bästa innermittfältare. 
Tack för i år Hammarby, nästa år kommer den grönvita vågen spola rent. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar