torsdag

Snorvalpspolitik

Blir så jävla trött på borgarnas smutsiga larviga försök att ta genvägar till makten. Om man försöker bortse från vilken politisk hållning man har så är det ju faktiskt så att man en gång i tiden har kommit överens om att i det här läget - som aldrig tidigare uppstått - ha en övergångsregering som lägger fram en budget som inte innehåller några större förändringar. Att då som nu samtliga högerpartier gör lägga fram egna budgetar är så jävla barnsligt så att man helt enkelt ruttnar. Ett grundkrav borde väl vara att politiker på den där nivån åtminstone försöker låtsas uppföra sig någorlunda vuxet.
Sossarna skulle givetvis kunna lägga fram ett eget budgetförslag med en massa piffiga nyheter, men själva grejen är ATT DET INTE SKA VARA NÅGRA FÖRÄNDRINGAR I EN ÖVERGÅNGSBUDGET!!!


Men högerbäbisarna anser uppenbarligen att det nu i rådande kaos är precis rätt läge att skjuta sönder den här tysta överenskommelsen och fläska fram egna bud. Mer förvirring är ju exakt vad Sverige behöver nu.
Själva poängen med en övergångsbudget är att försöka bibehålla så mycket stabilitet som möjligt.
Jävla pajaser.

IDIOOOOOTER!!!

Hur långt höger man än står så måste man hålla med Vänsterpartiet som meddelar nedanstående nyktra analys av läget. Håller man inte med så är man kort och gott ett dumhuvud.

 "Moderaternas beteende sätter det parlamentariska förhållningssättet ur spel, den att statsbudgeten och regeringen hänger samman. Det är inte rimligt att en övergångsregering, som inte kan avgå om den inte får igenom sin budget, ska sättas att hantera en situation som Moderaterna skapar med stöd av SD."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar