onsdag

Ogräs finito


Albin klarade sig igenom 4 månader som skitig arbetare hos Ogräs AB och det är inte utan att Albin är en smula stolt och framför allt lättat över att ryggen höll så pass bra som den gjorde. Okej, några smärre bakslag och det gjorde ont som fan ibland - men det gick.
Anledningen till att det fungerade är att Albin har skött sin rehabträning på gränsen till dårfinkigt disciplinerat. Vid det här laget har galningen Albin kört 5-10 pass i veckan i 9 år och 4 månader med skittråkig bålträning och balansövningar - timme, dag, vecka, månad och år ut. Utan alla dessa träningspass hade Albin aldrig klarat 4 månaders hårt kroppsarbete och Albin är jävligt nöjd med sig själv ikväll.
Dessutom så blev det en liten slant över till Hammarby Bandy och även det värmer Selins grönvita hjärta.

Albin vill också passa på att tacka Rolfen som gjorde det här upplägget möjligt och som hela sommaren med ett brett leende vrålat åt Albin.
- DET HÄR ÄR VÄL INTE SÅ JOBBIGT, ELLER VAD SÄGER DU HA HA HAA!!!
Selin har bara tittat på honom och undrat hur tokfransen är funtad - kvantingen fattar inte själv hur ansträngde yrke han har. Det är för fan så jobbigt att man måste äta lunch två gånger för att orka.
Så tack Rolfen, tack för allt stöd och alla skjutsar och alla garv. Hälsa alla på mötet imorgon och tacka dom med - en del av dom är nästan lika vrickade som du är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar