söndag

Eldprovet

Ikväll är det dags för det första verkliga testet för Nya Söderstadion då det förmodligen kommer att vara en så att säga lite mer normal publiksiffra och det ska bli spännande att se hur arenan klarar av att hantera stämningen. I skrivande stund har det sålts 14 000 biljetter, men eftersom det är högsommar så det brinner om det så faller säkert sisådär 1 500 säsongskortare bort då dom väljer ryggläge, grill och bärs istället. Men sen är det ju så att på Söderstadion köpte alla förköp eftersom det titt som tätt blev slutsålt, men på Nya är den risken/chansen minimal så därför kanske det är många som helt enkelt köper biljett direkt på plats och det ska bli intressant att se hur det faller ut. 
Hur som helst så lär det bli runt 15 000 och det får ändå anses vara en bra siffra mot poplaget Ljungskile som inte direkt stinker glamour och lockar marginalåskådare, inget ont om Ljungskile, men de är inte direkt Paris SG. Det ska som sagt bli spännande att få ett kvitto på om Nya är något att skriva hem om. Lite orolig är man ju. 


Vissa saker tar ett tag att fatta, jag satt och såg på Bajen-filmer på You Tube tillsammmans med mormor uppe i Hälsingland och det var först då jag kände klumpen i magen och tåren i ögonvrån när jag insåg att jag aldrig kommer att få gå till vår stolpe på Söderstadion igen. Hittade den här filmen nu på morgonen som Flibben har klippt ihop - jag grät inte, men det var nära. Aldrig mer...vila i frid liksom. 

~~~~~~

På tal om något helt annat så drömde jag inatt om Sopgubben och det var ytterst märkligt det hela. Han hade kommit hem från Thailand med en stor jävla plastsäck med marijuana (här vill jag understryka att han absolut inte är någon nyttjare av drogen, han röker inte ens vanliga cigaretter vilket gör det ännu konstigare). Det enda sätt han kunde komma på att bli av med gräset var att röka upp hela skiten, så genom hela drömmer gick han runt och boffade som en galning, hostade och hade sig - att han bara kunde slänga allt i soporna kunde han tydligen inte räkna ut, han var väl för flummig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar