lördag

Borlänge - Stockholm 10 000 - 0

Undrar hur höga odds Somalias landslag i bandy kommer att få under VM i Sibirien, dom lär inte vinna någon match eller ens göra mål. Laget kommer nog inte ta sig över på motståndarnas planhalva med bollen under kontroll, dom kommer nog knappt att ha bollen under kontroll överhuvudtaget, men dom lär slå rekord i höga odds. 
Att Pelle är förbundskapten passar så bra att mitt åsneflin håller på att klyva huvudet på mitten. Se den här filmsnutten så fattar ni. 


I början av den här veckan på ett möte så pratade vi om att vi i Hammarby borde ta och göra något liknande och på något vis locka betongförorternas kids till att börja spela bandy och att vi skulle ta och bilda ett lag och utmana Pelles somalier på en träningsmatch. Sen kom vi på att vi bor i Stockholm och att Stockholm inte är Borlänge och därför finns det varken utomhusisar eller någon bandyhall där man kan bedriva en sådan verksamhet. Men varför skulle Stockholm bry sig om invandrarungdomar från betongen, dom kan väl flytta till Borlänge.

Har ni 5-10 minuter över så läs det här (du ska klicka där morsan), det handlar nämligen om idrott på riktigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar