tisdag

Framtidens bok

Funderar på om boken ska handla om framtiden, en framtid där kvinnorna helt och hållet har tagit över all makt i samhället och inte bara inom familjen som nu.
En framtid där kvinnorna har rationaliserat bort männen så långt det är möjligt och ersatt dom med robotar som sköter all markservice och skitgöra i allmänhet. Männen behövs inte ens till fortplantning, ånej, det biten sköts med en stor jävla genshaker på Södersjukhuset.

Det finns endast två anledningar till att shakern fortsätter att slumpa fram en och annan man och den första är såklart att kvinnorna måste ha några att skälla och avreagera sig på för att släppa på en del av dom spänningar som den nya tiden för med sig. Den andra anledningen har också med avspänning att göra, för hur mycket än kvinnorna har skruvat på sina robotar så har dom inte lyckats snickra ihop en modell som kan utföra oralsex på ett vettigt sätt. Till detta område behövs det fortfarande livs levande män.
Oralsex är för övrigt den enda sexvarianten som utövas i denna framtid. Samlag är helt ute och anses både jobbigt, onödigt och alldeles för givande för männen, för det är självklart bara männen som skänker kvinnorna njutning i detta futuriska helvete.

Eftersom kvinnorna äger män på samma sätt som folk äger sina hundar i vår tid så är det till stor fördel för männen att öva upp sin skicklighet i oralsexets konst, då detta höjer deras värde och på så sätt förvandlar livet till en drägligare tillvaro för dessa tungtrollande karlar.
Boken skulle helt enkelt kunna handla om en av dessa män som har kommit upp sig i livet med hjälp av sin fladdrande tunga.
Titeln skulle kunna sättas till ”Gunnar Fittslickare”.

Kan det vara något?

6 kommentarer:

  1. Ha ha ha ha ha ha. Antingen Gunnar eller Gene Simonson.
    Allvarligt, så är det för tragiskt att svenska kvinnor har tagit över svenska män som hundar. Suverän metafor....Vad jag har undrat de senaste åren är varför de blir värre tyranner när dom får barn? Innan var de ju så mjuka o gulliga...:)

    SvaraRadera
  2. Strålande Albin. Kunde inte sägas bättre.
    I världens jämställdaste land så klagar brudarna värre än någonsin.
    Är det inte märkligt så säg?

    SvaraRadera
  3. Jaha, oj då. Jag försökte mest vara lite fessli. Fattade inte att det blev en djupare undermening.
    Till alla kvinnor vill jag säga att det var helt omedvetet eller kanske undermedvetet.

    SvaraRadera
  4. Visst är det humor men man kan väl få läsa mellan raderna.

    SvaraRadera
  5. Det mellan raderna skriver jag med undermedvetenheten.

    SvaraRadera
  6. Albin, du har en poäng. Vill du komma med i FI?

    SvaraRadera