fredag

Kappa -> Nike


Lite sorgligt är det allt, Kappa är snyggt, ballt och lite annorlunda. Nike är väl okej och ett plus är att Bajen blir enda elitlaget i Sverige som kommer att ikläda sig deras produkter.

Olof Lundh på Fotbollskanalen är sin vana trogen ute och cyklar när han påstår att en av anledningarna till bytet är att spelarna inte var nöjda med Kappas skor. Om dom nu inte var det så kan det inte varit något gigantiskt problem då Hammarby var det enda laget i Allsvenskan som inte hade skokontrakt och att spelarna således själva fritt fick välja märke på pjucken. Max von Schleébrügge spelade redan förra året i galant blåa Nike. Numera spelar han i Belgien och detta iförd vita Adidas.
Fakta Olof, fakta.

Lite oroande är det dock för en skrockfull man att Nike förra året sponsrade Örgryte, Öster och Häcken. Alla tre åkte ur högsta serien...

3 kommentarer:

  1. Det sämsta med bytet är att man inte längre kan se vältränad ut i Bajens supporterkläder. Det var Kappas största fördel - att man i en largetröja såg ungdomligt bitig ut. I Nikes kläder måste man ju TRÄNA för att att se atletisk ut...

    SvaraRadera
  2. Föresten, för att jag ska se atletisk ut nu för tiden så måste jag trä på mig en sån där dräkt som Batman (slagträmannen) eller Stålis har, en sån med inbyggda gummimuskler.

    SvaraRadera