tisdag

En sjuk människa


Såg ni den helt igenom bindgalne Filippa Reinfeldt på nyheterna igår när hon fick frågan om vad hon tycker om hur det nya "Vårdval Stockholm" funkar...eller inte funkar kanske.
Hon visade upp sitt förvirrade nylle som bara ser mer och mer slitet och från verkligheten frånvarande ut för varje gång hon visar upp sig i rutan. Hon ser sådär lyckligt, upprymt, småkåt och genomdum ut som en del bruttor såg ut på klassfesterna i mellanstadiet. Ungefär som att hon vet om att hon måste skörda nu innan precis alla på hela jordklotet med all rätt har glömt bort henne.
När denna representant för allt det onda, elaka, egoistiska och enfaldiga här i världen fick frågan om hon tycker att det är rimligt att en vårdcentral får betalt för antal patienter och då givetvis dammar på med "lätta" fall dagarna långa för att på så sätt tjäna mer pengar. Alltmedan dom stackare som verkligen är sjuka och inte bara har lite snorig näsa vackert får stå åt sidan - vårdcentralerna är ju privata numera och vill såklart dra in så mycket kosing det bara går.
Då svarar den kompletta idioten något mumbojumbo i stil med.
- Ja, ibland behövs det sköterskor och ibland behövs det något annat.
Vad i hela helvete menade hon med det?!

Det är självklart att om ett privat drivet bolag som strävar efter största möjliga vinst kan "bota" 20 patienter på en dag och få betalt för 20 istället för att hålla på en hel dag med 1 svårt sjuk medborgare och då endast få betalt för denna enda väljer det första alternativet. Människan är nämligen inte alltid god, utan istället fruktansvärt girig och detta borde äcklet Filippa Reinfeldt om någon känna till.

Jag önskar i vanliga fall aldrig att någon ska drabbas av sjukdom, men dåren Filippa Reinfeldt får gärna råka ut för någon riktigt djävlig åkomma så hon får smaka lite på sin egen bittra medicin. Hon är förvisso lyckligt ovetande om att hon är sjuk i huvudet, så det lär hon ju tyvärr inte söka hjälp för. Plus att hon är gottstältare och sådana svin köper sig ju fram här i världen och behöver aldrig blanda sig med packet i väntrummen.

5 kommentarer:

  1. väl talat broder.
    dessa jävla nötter som röstat fram dom borde pryglas på hötorget.
    men nu är det ju så att mudderaterna appelerar till det vidrigaste hos folk. slå dig fram bara, skit i resten.
    fy fan.

    SvaraRadera
  2. fan va många inlägg jag gjort idag. man kan ju tro att jag inte har nåt liv. fäx!

    SvaraRadera
  3. Stopp här lite nu - du bedömde det alltså som att vissa av dina klasskompisar såg SMÅKÅTA ut i mellanstadiet? Vi snackar alltså 10-11-åringar.

    Hur såg du det? Eller glöm det förresten, jag har redan fått mer information än jag önskade...

    SvaraRadera
  4. Jag fattade det inte då, men så här i efterhand har jag lärt mig att känna igen den blicken. Jahaaa då!

    SvaraRadera
  5. Haha ha hi hi hi, som vanligt ett gott skratt...som förlänger livet
    så kanske man slipper vårdval A la Filippa!
    Applåder och visslingar till Albin!

    SvaraRadera