fredag

Dummast står

Eftersom Hammarby Bandy har sportvärldens fulaste och värdelösaste hemsida så har det bestämts att Bagdad och Albin ska se till att stila till den. Redan nu kan man se att det börjar bära frukt i form av lite tätare uppdateringar plus en och annan bild som man hittar efter lite klickande.
I framtiden är det tänkt att hela sidan ska få ett nytt utseende och fungera mer logiskt så att folk och fä kan hitta det dom söker. Det planeras även gästkrönikörer, rörliga matchbilder och intervjuer i en rask takt.

Albin har fnulat lite på frågor som kan ställas till spelarna - om man intervjuar dom två målvakterna så kan man till exempel säga.
"Alla vet ju att målvakter är galna och dom allra galnaste måste vara bandymålvakter. Hade ni valt fotboll istället så skulle ni kanske kunnat se fram mot en proffskarriär i något varm land där ni kunde hoppa runt i kortbrallor på en mjuk gräsmatta och fånga en uppblåsbar läderkula. Men nä nä, inte ni inte! Ni står istället på is och fryser pungen blå i snöstorm med knivar under fötterna så att det blir extra halt. Som grädde på moset har ni en plastbytta på skallen, stora tunga benskydd och clownvantar. När sedan någon 100-kilosbjässe drar iväg ett knackskott så hoppar ni fram med särade ben och hoppas att ni ska få den där hårda lilla jävla plastkulan på suspen! Är ni sedan tillräckligt framgångsrika på detta vansinne så kan ni kanske få bli proffs i Sibiren där man inte kan göra annat än att hoppa hopprep eller dricka vodka för att inte frysa ihjäl. Så frågan till er är helt enkelt vem av er två som är dummast?"


Albin tror hårt på lysande framtid för hemsidan.

1 kommentar:

  1. Ska Humle och Dumle se till så hemsan blir bättre? Ge mig mer valium......

    SvaraRadera