lördag

Vi vann...någonting!

Så då har nu OS startar på riktigt efter en och annan tjuvstart i en del grenar som tar lite lång tid på sig för att hinna hitta en vinnare. På tal om vinnare så lär det nog bli svårt för Sverige att uppnå liknande framgångar som vid förra sommar-OS. En och annan ”väntad” guldmedalj kan vi nog räkna med att kamma hem och sen dyker det alltid upp någon hel och hållet otippad i någon helt och hållet okänd sport som helt plötsligt står där och smajlar med en guldmedalj och ett gevär, pilbåge eller något annat skit. För dom kan lägga till vilken jävla skräpgren som helst som är totalt okänd för en normal människa, men nog fan har vi någon dåre som har vigt sitt liv till detta i en möglig källare i Närke där hon eller han har stått och nött vad-det-nu-kan-vara år ut och år in och på så sätt blivit sinnessjukt fingerfärdig på sin böjelse.
När sedan guldmedaljen är bärgad så blir plötsligt varenda fet svensk ofantligt intresserad och självutnämnd expert på en fullständigt värdelöst och intetsägande idrottsgren eller vad man nu ska kalla det. Vinnaren kommer hem till Sverige och får sitta i morgonsoffa efter morgonsoffa och superkända sig i tre veckor för att sedan för all framtid och med all rätt glömmas bort...utom möjligtvis i Närke.

Albin längtar annars till rafflande uppgörelser i till exempel dykning, rytmisk gymnastik, softball, MT-bike och inte minst storsporten kajakslalom (bilden).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar