onsdag

Flytningar


Det flyter tydligen iland enkilospaket med kokain på Jylland, så här långt är det tre paket som har strandat. Man undrar ju lätt hur det kommer sig - att det är en smugglingshistoria som har gått åt pipan kan man väl ta för givet. Kanske var det det några glada colombianer som seglade mot Europa och mitt ute på havet hade dom så förbannat tråkigt att dom fick för sig att testa lite av sin last - kokain är en vanlig last i Colombia.
Man kan ju bara tänka sig hur ett sådant party riskerar att spåra ur - några svårt uttråkade grabbar i en eka full med kokain. Dom drog väl ett gäng fetnäsor, började bråka och mitt i pistolviftingen så råkade ett skott brinna av rakt igenom båtens botten och vips så hade partyt förvandlats till en simtur.

Eller så är det hela världshistoriens uslaste smugglingsförsök. Någon colatomte har helt enkelt hivat i ett par ton med inplastad kokain i havet, ringt sina kranar i Europa och sagt åt dom att ställa sig vid drickat och speja.

Just nu patrullerar polisen på stranden där fynden har gjorts ifall att det skulle dyka upp (dyka!) fler paket och sen så försöker dom hålla folk på avstånd. Eller som vakthavande ser på det hela.
- Det har dykt upp en del folk som gärna vill hänga med i händelseutvecklingen.

5 kommentarer:

  1. Jag ser att det är Jerry Månsson med sexan på ryggen, och nummer elva är ju Robbie Fowler. Men vem fan är åttan? Han ser bekant ut...

    SvaraRadera
  2. Rrrrrrolig! Albin har/hade alltid nummer sju. Men hörrudu, på tal om bekant. Kolla han bakom åttan och gå sen till en spegel...

    SvaraRadera
  3. Spegel! Jag? Det ser ju alla att snubben bakom åttan är Jan Tauer!

    SvaraRadera
  4. Skulle vilja se en bild på de som gärna vill hänga med i händelseutvecklingen, lär ju inte vara några fågelskådare direkt.

    SvaraRadera