torsdag

Konsekvent FF


ifk Göteborg har några filurer i styrelsen som myglar fetfett med skatten och på så sätt kan ekonomidopa laget till sportsliga framgångar. Förbundet säger att man inte kan straffa en hel klubb för något som en eller några få personer gör fel och låter det hela bero.

Någon eller några filurer på Hammarbys läktare kastar in smällare på planen och gör övriga som håller på Bajen vansinniga. Förbundet väljer att straffa flera tusen som är helt och hållet oskyldiga till detta dårskap genom att stänga av en hel läktarsektion.

Nätet på Råsundas södra läktare tvingas Hammarby och DIF betala till en kostnad av i runda slängar en kvarts miljon. Hammarby och den andra klubben är hyresgäster på Råsunda - en hyresgäst brukar väl inte behöva betala för det som hyrs ut. Får Hammarby och den andra klubben ta ner nätet efter säsongen och dela på det? Om förbundet hyr ut arenan till någon annan klubb än Bajen och den andra klubben - får Hammarby och den andra klubben sin del av hyresintäkterna då från södra då?

Fakturan för nätet på norra läktaren tog förbundet hand om - så alla solnaiter som gnäller om den kostnaden kan vara lugna.

2008 kommer att gå till historien som säsongen då Svenska Fotbollförbundet slog alla tänkbara rekord i genomjubelidiotiska beslut. Jag säger som Bagdad-Steffe brukar vråla från sitt rum dagen efter en Hammarby-förlust.
AVGÅ ALLA!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar