söndag

Protestera!

Jag uppmanar ALLA att gå in och protestera mot det förbannat höga ljudet som Canal+ fläskar på när det ska visas reklam under sportsändningarna.



Klicka här www.canalplus.se/2008/default.aspx och sen på "kundtjänst" och mejla in och försök få idioterna att begripa att vi inte vill få högtalarna spräckta varje gång det är reklamavbrott.

5 kommentarer:

  1. Volymen är inte högre, däremot är ljudet mer komprimerat. Full Loudness alltså. Samma teknik som gör att CD låter högre än LP.

    Men jag hatar det jag med, man kan aldrig ta sin eftermiddagslur till fotbollen.

    SvaraRadera
  2. Jag skiter i teknisk mumbojumbo, det LÅTER högre! Varför skiter jag i! Alla andra kanaler klarar ju av att sköta sig acceptabelt.

    Det där är samma skitförklaring som man får när man ringer dit. Då får dom väl för fan sluta att trycka ihop ljudet då, så att dom inte trycker sönder mina trumhinnor.

    SvaraRadera
  3. Skulle kunna se matchen med en kvarts eftersläpning med nån funktion som redigerar bort reklamen. Eller ha en funktion i boxen som gör att 5-2 matchen alltid åker på så fort det blir reklam.

    Jag tror det kan bli svårt att gå tillbaka till reklam-fri TV...

    SvaraRadera
  4. Men va fan, Canal +, det är ju betal-TV. På dem jävlarna !

    SvaraRadera
  5. Eller så kan dom helt enkelt börja sända hela skiten lika komprimerat så man slipper stänga av ljudet varje gång det är reklam på Canal+.
    Varför sända enbart reklamen med bästa (högsta) ljudkvalité?

    SvaraRadera