onsdag

Återvändarna


På fredag är det dags för hemvändargossarna Kalle, Robin och Jeppe att återkomma till Zinken, men redan ikväll är det dags för en smygcomeback när Bajen möter Villa på bortais. Albin gillar när A-laget spelar bortamatcher för då får Albin omklädningsrummet för sig själv när grabbarnas buss har åkt iväg och han kan träna, bada bastu och flytta på materialarnas prylar så att dom inte hittar någonting när dom kommer tillbaka.

På tal om A-lagets rum så är det fessligt att se hur alla har fått tränga ihop sig nu när det har dykt upp tre kvantingar till. Det har dom löst genom att tränaren, assisterande tränare och målvaktstränaren numera delar på en plats - det lär nog bli trångt och mysigt i det hörnet i resten av vintern.

--------------------------------------------------------

Följetongen med Albins nya mobil fortsatte igår. Albin fick ett nytt simkort i ett kuvert som han satte i telefonen och så långt var allt frid och fröjd. Men när Albin sen skulle aktivera sitt nya kort på Telenors hemsida så dog plötsligt sidan och det kom upp en text som sa att sidan låg nere för systemunderhåll och sen låg den nere resten av kvällen. Eftersom Albin är slug så ringde han Telenor och fick veta att han kunde se fram emot en kötid på 8 minuter. Efter 38 minuter gav Albin upp och gjorde ett nytt försök efter nio på kvällen och då gav han upp efter att ha lyssnat på "Tack för att du väntar" hela första halvlek av Chelsea - Cluj.
Nu på moronen så startade Albin upp mobajlen igen och då fungerade allt som det ska - utan att Albin har aktiverat sitt simkort. Så nu hoppas Albin på att han är "osynlig" för Telenor med sitt oaktiverade kort och slipper betala (stor chans).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar