fredag

Zinkenmatcher


Ikväll möter Hammarby Edsbyn här på Zinken med matchstart 19:15. Den något udda tiden beror på att matchen sänds på TV4-Sport och som ni vet så dikterar teve villkoren för idrotten nuförtiden. Men väljer ni att se matchen på teve så kan ni inte dricka öl och känna på stämningen i vårt 408 kvm stora öltält och det finns ingen vettig människa som vill missa en sån sak.

På söndag spelar Buffalo Borsten sin första historiska hemmamatch i isladan här bredvid kansliet med start 15:30 enligt Buffalos hemsida. Albin är bortrest och kommer tyvärr att missa denna klassiker och det svider - men alternativet vinner den här helgen.

7 kommentarer:

  1. Alternativet hälsar att hon längtar
    till ikväll.. ;)

    Puss
    Pia

    SvaraRadera
  2. Hälsa från mig
    Dana

    SvaraRadera
  3. Låter som ett bra alternativ.

    SvaraRadera
  4. Hatar vintern o kyla inkluderat vintersporter men det där öltältet låter väldigt lockande....kanske vore värt ett besök ändå..

    //Örnen

    SvaraRadera
  5. Albin vad hände med vackra Anna?

    SvaraRadera
  6. Tjena Albin,
    ja TV har på tok för stor makt numera över alla matchtider. Vad sa Comhem om avgiften för boxkortet?
    Honkens blogg dog för typ ett år sen. Den länken kan du ta bort. Känner du för en musikblogg kan du lägga till den här istället:
    http://nojesbloggen.blogdog.se/
    Ha de fint/Tom

    SvaraRadera
  7. Glömde spela på "DUBBELLN" igår, men vem retar man idag ingen, albin har man aldrig kunnat reta förutom med sin närvaro och hög oi music. Han verkar ju ändå funnit lyckan. Jag går in i den ändlösa glädjen ikväll. Tips krita aldrig hos HA.

    SvaraRadera